SPlogo2m

 

 

GoStats hit counter
GoStats hit counter
ukraine women older men contatore visite website counter

 

 

uk bih

SIGURNE OKLADE - KALKULATOR

TRENUTNO SIGURNE OKLADE U PONUDI

 

 

bet-at-home.com

 

 

Iako stoji tvrdnja da apsolutno sigurnih oklada nema to u stvarnosti nije istina, a sva potrebna objašnjenja možete pronaći ovdje. Da biste se kladili na sigune oklade morate biti registrirani na minimalno 3 internet kladionice. Klađenje na sigurne oklade u zemaljskim kladionicama nije moguće zbog manipulativnih troškova koje one zaračunavaju kod svake uplate.
Evo primjera kako izgleda jedna sigurna oklada:
Konačni ishod:
TAU CERAMICA - TIP 1        1,17    EXPEKT         ulog 176 dobit 4,75
CIBONA     -  TIP 2            8,25    BET-AT-HOME   ulog  25 dobit 6,25
Dakle, ako ste pronašli sigurnu okladu i izvršili uplate u različitim kladionicama, ostvarili ste dobit bez obzira na ishod događaja. Dobit na sigurnim okladama može iznositi čak do 5%, što može biti vrlo unosno ako se svakodnevno igra.
Želite li se registrirati na bilo koju online kladionicu kliknite na baner koji želite i besplatno se registrirajte. Naravno pokupite sve bonuse dobrodošlice i bonuse na prvu uplatu. Izbor kladionica izvršen je prvenstveno zbog hrvatskog jezika, jednostavnosti korištenja i dobrih koeficijenata.

JOŠ PREDNOSTI ON-LINE KLADIONICA

Pored toga što internet kladionice ne zaračunavaju manipulativne troškove pri uplati, one pružaju i druge prednosti u odnosu na zemaljske kladionice. Prije svega tu je potpuna kontrola oklada, odnosno ulaganja, jer na rspolaganju imate potpunu evidenciju uplačenih oklada, kao i evidenciju prijašnjih uplata. Također imate i pregled dobitnih i gubitnih oklada te pregled stanja na računu. Po završetku događaja (besplatno) dobivate e- mail o statusu uplačenog tiketa. Postoji mogučnost primanja rezultata - stanja listića potem SMS-a. ONline klađenje pruža vam veći konfor jer sve riješavate sa nekoliko klikova mišem, nema odlaska u kladionicu i čekanja u redu, okladu možete plasirati nekoliko trenutaka prije početka događaja. Na neke događaje možete se kladiti uživo, odnosno za vrijeme trajanja događaja. Internet kladionice pored bonusa dobrodošlice daju vam i druge bonuse i pogodnosti tijekom godine. Sve što vam je potrebno za on-line klađenje je otvoren račun u nekoj od banaka da bi na isti mogli primati novac zarađen klađenjem. Uplate na internet kladionice možete izvršiti na razne naćine: Bankovnim transferom, kreditnim karticama, Moneybokersom, Paysafecardom i sl.

Internet kladionice rade non-stop 24 sata, bez nedjelja i praznika, dakle nikada nećete doći pred zatvorena vrata.

Izbor je isključivo na vama....                          Sretno!!!                   Sporterica