SPlogo2m

 

GoStats hit counter
GoStats hit counter
ukraine women older men contatore visite website counter

 

 

uk bih

 

 

TRANSFERI NOVCA NA INTERNETU
Registrirali ste se na određenu kladionicu i kako sad najjednostvnije i najeftinije položiti novac na račun. Mogućnosti ima više, a to su:
BANKOVNI TRANSFER - MORATE IMATI OTVOREN DEVIZNI RAČUN U BANCI
Da bi koristili ovaj naćin transfera novca potrebno je da u banci zatražite IBAN  broj i SVIFT odnosno BIC što bi značilo međunarodni kod, odnosno oznaku banke. Banka će vam uzeti proviziju za transfer novca.
KREDITNIM KARTICAMA
Tu je sve jasno, jedino bi se mogao pojaviti problem prilikom autorizacije kartice jer pojedine kartičarske kuće ne dozvoljavanju plačanje raćuna za kockanje.
DEPOZIT - OKLADA -BONUS
Za nove igrače moramo pojasniti neke stvari. Prvo moramo razlikovati depozit od oklade. Dakle ovako, ako ste primjerice na neku kladionicu uplatili depozit od 100 eura to neznači da se morate kladiti za 100 eura. Kladiti se možete već za 0,10 eura, ovisno o minimalno dozvoljenoj uplati pojedine kladionice. Uglavnom sve kladionice daju određene bonuse na depozite pa ako ste položili 100 eura, a bonus je 100% na raspolaganju za klađenje na vašem računu imat ćete 200 eura.

SERVISI ZA TRANSFER NOVCA NA INTERNETU

Get your FREE account with AlertPay

 
 

Alertpay servis za transfer novca. Možete slati i primati novac temeljem e-maila. Uplate i isplate - bankovni transferi, kreditne kartice i čekovi. Besplatna registracija >>>

logo_moneybooker

Moneybokers - najrasprostranjeniji servis za plaćanje na internetu. Prihvaćaju ga sve kladionice. Uplata se može izvršiti kreditnim karticama i bankovnim transferom. Isplata na vaš bankovni račun brzo i jednostavno. Moguće je slanje novca između osoba putem e-maila. Obje osobe trebaju imati otvoren račun na moneybokersu i svaka od njih račun u banci. Kada vi nekome pošaljete novac on je vidljiv na računu primatelja gotovo trenutno. Ako ste od nekoga primili nvac možete ga po želji povući na svoj bankovni račun, a to traje od 1 do 3 radna dana dok banka ne provede transakciju. Na moneybokersu možete koristiti različite valute pa i HRK.

logo_paysafecard

Paysafecard - kartica, novčani bon funkcionira isto kao bon za mobitel. Sa kartice ukucate broj i izvršite uplatu. Sve kladionice priznaju bonuse na uplatu. Postoje bonovi od 10, 50 i 100 eura. Bonovi se mogu kupiti u svim zemljama EU. U HR se mogu kupiti na kioscima.

paypal_logo

PayPal - za registraciju i plaćanje dovoljno je da imate e-mail. Na PayPal račun možete dobivati novac, možete ga slati na druge PayPal račune ali jednostavno nemožete podići gotovinu ili novac prebaciti na bankovni račun (NE ZA EX YU). Ali naši maheri i tome su doskočili, pa ako imaju nekakav novac na PayPalu jednostvno ga uplate na online kladionicu, casino ili poker, odigraju nešto za 0,10 ili 0,50$ dnevno (nekoliko dana) i onda zatraže isplatu novca na svoj devizni račun. Ako ovo radite važno je da prilikom registracije ne uzimate nikakav ponuđeni bonus. Jer ako ste uzeli bonus imate uvijet da ukupni novac morate “okrenuti” nekoliko puta prije nego što zatražite isplatu.

neteller

Neteller - odličan servis za plaćanja i transfere novca na internetu. Korištenje je vrlo jednostavno, registracija je besplatna. Postoje dva nivoa registracije, osnovna i napredna. Osnovna ima ograničenja visine sredstava, a napredna gotovo da i nema. Ovdje dobijete virtualnu prepaid karticu, kao i stvarnu plastičnu sa kojom možete podizati novac na bankomatima diljem svijeta. Netellerom možete plaćati račune, ali možete i primati novac na svoj račun. Neteller prihvaćaju gotovo sve kladionice, poker sobe i casina. Ali to nije sve na svoj depozit novca na Neteller račun možete dobiti i 10% bonusa. Ako želite ovaj bonus dovoljno je da nam pošaljete e-mail sa Imenom, Prezimenom i vašom e-mail adresom koju želite registrirati na Netelleru.

A sada detaljno o “upgradeu” računa (to je ono da dobijete kartice bez ograničenja). Jednostavno popunite sve što se traži, e mailom pošaljite kopiju dokumenata koje traže i čekajte telefonski poziv radi verifikacije. Nazvat će vas brzo i pitati neke podatke koje ste unjeli prilikom registracije, kao i odgovor na sigurnosno pitanje. Gospodin me lijepo nazvao i poćeo priču na engleskom, pa sam mu rekao da ja to not, a on meni rus, e ne ne rus, hrvat, croatia, hrvatski. Onda on meni veli pliz i ode. Malo sam čekao, a onda se javi cura na hrvatskom i Bog te veseli sve smo riješili taj čas i još se malo spominjali, a dečec mi je acaunt nadogradio za 2 minute. Veri gut!

visa

VISA PREPAID KARTICA - ovo je nešto posebno, za svaku pohvalu. Ovu karticu mogu dobiti svi, pa čak i ako niste zaposleni. Kartica vam daje visoki stupanj sigurnosti plaćanja na internetu, a zašto? Stvar je u biti vrlo jednostavna, na kartici imate onoliko sredstava koliko ste na nju uplatili, dakle nemože vam nitko skinuti nekakve basnoslovne iznose, kao sa drugih kartica. Evo konkretnog primjera: Želite li na kladionicu uplatiti 20 eura onda prvo taj iznos uplatite na karticu, pa karticom izvršite uplatu na kladionicu i račun kartice vam je ponovo prazan.

Ovu karticu možete dobiti u gotovo svim bankama. Konkretno u OTP banci karticu dobijete besplatno uz godišnju članarinu od samo 50 kuna. Uplata na kreditnu karticu sa tekučeg računa možete izvršiti bez ikakve provizije i ono što je najvažnije sve možete obavljati sjedeći kod kuće putem internet bankarstva. Odlično, pa tu se nema što dodati, ova kartica je ZAKON!

hypo_k

Za Hrvatsku:
“Poklon karticu” možete dobiti ako posjetite bilo koju poslovnicu Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., otvorite račun te u korist računa kartice uplatite iznos koji želite: od 100 do 15.000 kuna. Kartica je jednokratna, znaci kad jednom potrošite novac na kartici nemožete ju više puniti, ali je prednost kod nje što ju dobijete odmah – nije potrebno čekanje i izabirete iznos koji želite.

zaba_k

“VISA Avenue Mall poklon karticu” Zagrebačke banke. Ovo su kartice koje se kupuju i to u vrijednosti od 100, 200, 300, 500 i 1000 kn. Za njeno izdavanje vam je potrebna samo osobna iskaznica. Ono što ne potrošite sa kartice, a manje je od 100 kuna možete podignuti u banci u gotovini.

erste_k

Ako ste iz Srbije:
U ERSTE banci tražite “VISA Poklon Karticu”. To je kartica koju dobijate odmah. Mogu je uzeti svi, kako zaposleni tako i nezaposleni. Kartica je na dopunjavanje i sa njom nikada ne možete otici u minus što znaci koliko novaca na njoj, toliko možete i potrošiti (potpuna kontrola troškova). Za njeno vadjenje Vam je potrebna samo lična (osobna) karta i naravno lova.

unicredit_k

Ako ste iz Bosne i Hercegovine:
Odete u Unikredit banku i tražite “Master Card poklon karticu”. Ovo je kartica koju dobijate odmah i koju mogu uzeti svi sa ličnom (osobnom) kartom
.