SPlogo2m

 

 

GoStats hit counter
GoStats hit counter
ukraine women older men contatore visite website counter

 

 

uk bih

 

 

SPORTSKI DOGAĐAJI (UTAKMICE / SUSRETI / MEČEVI KOJI USKORO POČINJU SA PRIKAZANIM PROSJEČNIM KOEFICIJENTIMA INTERNET KLADIONICA.

 

Ovdje možete vidjeti sve susrete koji uskoro počinju i na vrijeme uplatiti svoju okladu. Uz to možete vidjeti i koji je prosječni tečaj za klađenje na taj događaj. Tu je i prikaz promjena tečajeva, odnosno padovi tečaja - kvote što će vam pomoći u donošenju odluke o klađenju na pojedini događaj. Uzmimo primjer, da je na neki teniski meč u toku pad kvote na tip 1, istodobno kvota na tip 2 raste, a to znači da raste broj uplata na tip 1 u kladionicama.

Hills
KAKO ZARAĐUJU KLADIONICE
Bookmakeri su osobe koje određuju koeficijent na određeni sportski događaj. Bookmaker želi, za kladionicu, zaraditi u slučaju svih mogućih ishoda. Da bi to bilo moguće, bookmakeri se služe dvama trikovima. Prvi je općenito nuđenje nižih koeficijenata od realnih, a drugi je pretjerano favoriziranje favorita. Kladionice imaju svoju profitnu marginu koja je nekoliko postotnih poena niža od realne kvote. U izjednačenim susretima npr. tenisa, realan koeficijent bi na oba ishoda trebao biti po 2.00. Igrači u lokalnim kladionicama dobro znaju da će u tom slučaju dobiti 1.80-1.80 ili maksimalno 1.85-1.85. Bookmakeru je zadatak, ako je to ikako moguće, izjednačiti sumu koju kladionica mora isplatiti za bilo koji od mogućih ishoda sportskog događaja. To bi značilo da kladionica želi primiti, npr. 100.000 € uplata na koeficijent 1.30 (isplata +30.000 €) i 40.000 € na koeficijent 3.00 (isplata +90.000 €). Kad bi to bilo tako, kladionica bi i u jednom i u drugom slučaju zaradila 10.000 €. Zbog ovoga će kladionica uvijek precjenjivati favorite, odnosno davati još dodatno smanjeni koeficijent na vrlo izgledne ishode, npr. Dinamo Zagreb kod kuće protiv Pule. To rade zato jer žele smanjiti iznos kojeg isplaćuju u slučaju pobjede Dinama, i zato da određeni broj igrača ipak privuku primamljivim koeficijentom na kontru (pobjeda Pule, neriješeno, x2).
Studio4web, web hosting, registracija domena